Услуги

Дигитален Маркетинг

В свят, в който всичко е онлайн, това е един от най-бързо развиващите се сектори, което го прави и един от най-важните за всяка компания. Ние можем да ви предложим популяризиране в социалните мрежи, онлайн реклама, имейл маркетинг, SEO & SEM. Започвайки с проучване на конкуренцията, ние ще направим всичко възможно да увеличим вашите последователи, както и да поддържаме добра комуникация с настоящите ви потребители. Ние сме тук, за да проектираме за вас дългосрочна дигитална стратегия, която да развие вашия бизнес.

Digital Marketing

Брандинг & Ребрандинг

Създавате нов продукт или искате да модернизирате вашия, ние може да ви помогнем да разработите и популяризирате вашия бранд. От създаването на име и лого до визитни картички и брандирани бланки, ще ви помогнем да изградите уникалност, която лесно да се разпознава и да се възприема значително по-лесно от вашите клиенти.

Branding & Rebranding

Графичен дизайн

Вярваме, че всяка една идея трябва да бъде визуализирана чрез помощта на креативни средства. В нашия екип работят млади дизайнери с модерни идеи, които ще представят вашия бранд по най-иновативния начин. От визуална гледна точка ние ще изберем перфектните цветове и илюстрации, които вярваме, че ще презентират компанията ви в най-добрата светлина.

Graphic Design

Уеб Дизайн

Всяка една успешна компания трябва да има атрактивен сайт, който да се харесва на потребителите, но също така да бъде лесен за използване. Ние не само предлагаме създаване на дизайн за вашия уебсайт, ние ви даваме решение за по-успешен бизнес. Даваме нашето обещание, че вашият сайт ще бъде модерен, интуитивен и лесен за използване от вашите потребители. Също така можем да ви помогнем за дизайна на мобилни приложения, тъй като знаем колко силно разпространени са те в днешно време.

Web Design

Фотография

Снимките са навсякъде, правим ги постоянно и след това ги качваме в социалните мрежи. Ние сме тук, за да направим вашите снимки по иновативни и да ги използваме в създаването на рекламни кампании, които ще увеличат драстично интереса към вашия бизнес.

Photography

Организация на събития

Както всички знаем, не всичко е онлайн. Потребителите трябва да имат директен контакт с услугата или продукта Ви, за да има по-голямо доверие между вас и тях. Ние предлагаме създаването на малки и големи събития с цел популяризиране на вашите продукти и услуги, защото е важно клиентът да се среща с вас.

Event Management